1e Exloermond in 1e Exloermond via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Anti-kraak - 1e Exloermond - 9573PC - 1e Exloermond beschikbaar per 2024-06-05 in het mooie 1e Exloermond. Bekijk de details van deze Anti-kraak met een oppervlaktie van 99 m2 nu online of het wat voor jou is.

Anti-kraak - 1e Exloermond - 9573PC - 1e Exloermond
We hebben per direct woonruimte beschikbaar op basis van Antikraak in 1e Exloërmond De woningen zijn circa.99m² met eigen voorzieningen. Diverse voorzieningen als de supermarkt en sportaccommodaties bevinden zich op fietsafstand. De maandelijkse vergoeding bedraagt €200,00 exclusief nutsvoorzieningen per maand.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Anti-kraak – 1e Exloermond – 9573PC – 1e Exloermond via Kamernet.nl. Het Anti-kraak ligt in de stad 1e Exloermond aan de 1e Exloermond en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in 1e Exloermond. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Anti-kraak in 1e Exloermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in 1e Exloermond- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 200
Aantal m2 – 99
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de 1e Exloermond in 1e Exloermond

1e Exloermond in 1e Exloermond via Kamernet
1e Exloermond in 1e Exloermond via Kamernet

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo