1e Koestraat in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - 1e Koestraat - 8921NK - Leeuwarden beschikbaar per 2024-06-06 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 8 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - 1e Koestraat - 8921NK - Leeuwarden
Vanaf juni komt er in Café ‘t Koe een kamer vrij! Wij zijn een huis waar gezelligheid, genot en goed eten en drinken centraal staan. Hier in huis eten we vaak samen en drinken we met enige regelmaat een borreltje. Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken of dit iets voor je is, aarzel niet en stuur even een berichtje!Café ‘t KoeInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – 1e Koestraat – 8921NK – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de 1e Koestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 200
Aantal m2 – 8
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de 1e Koestraat in Leeuwarden

1e Koestraat in Leeuwarden via Kamernet
1e Koestraat in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo