1e Lulofsdwarsstraat in Den Haag via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - 1e Lulofsdwarsstraat - 2521AZ - Den Haag beschikbaar per 2023-12-13 in het mooie Den Haag. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 41 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - 1e Lulofsdwarsstraat - 2521AZ - Den Haag
Mijn appartement komt tijdelijk beschikbaar.Het beschikt over een eigen keuken, badkamer en balkon, geheel voorzien en gemeubileerd (41m2). Het is een rustig appartement in een fijne buurt met weinig tot geen overlast. Op loopafstand van de bus, tram en supermarkten. Gelegen op 5-10min van station Holland Spoor en 10-15min van het centrum.De huurprijs is all-inclusief.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – 1e Lulofsdwarsstraat – 2521AZ – Den Haag via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Den Haag aan de 1e Lulofsdwarsstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Den Haag. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Den Haag- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1111
Aantal m2 – 41
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de 1e Lulofsdwarsstraat in Den Haag

1e Lulofsdwarsstraat in Den Haag via Kamernet
1e Lulofsdwarsstraat in Den Haag via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo