1E Middellandstraat in Rotterdam via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Rotterdam (1E Middellandstraat) is een mooi in Rotterdam welke per Wed, 08 May 2024 14:42:04 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Rotterdam (1E Middellandstraat) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Rotterdam (1E Middellandstraat)
DE KOOLMEES – ROTTERDAM MIDDELLAND: In het hart van Rotterdam, omgeven door de levendige energie van de stad, stond ooit een plek die elk Rotterdams hart kende: kiprestaurant De Koolmees. Het vertrouwde gebouw wordt omgetoverd tot huurwoningen geschikt voor onder andere (werkende) woningdelers! Wat ooit dreigde te bezwijken onder funderingsproblemen, is nu getransformeerd tot een…

Appartement in Rotterdam (1E Middellandstraat) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Rotterdam aan de 1E Middellandstraat  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 2350.00
Aantal m2 – 75
Aantal kamers – 4

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de 1E Middellandstraat in Rotterdam

1E Middellandstraat in Rotterdam via Papayo.nl
1E Middellandstraat in Rotterdam via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo