Adelaarsweg in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Adelaarsweg - 1021BM - Amsterdam beschikbaar per 2024-09-01 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Adelaarsweg - 1021BM - Amsterdam
Kamer te huur bij hospita voor niet rokende student. Met veel privacy. Vijf minuten van het centrum. De kamer is beschikbaar voor 1 semester jaar (10 maanden). Wij vinden het zeer belangrijk dat je niet rookt en de ruimtes die je gebruikt goed schoon houdt. Bij teken van contract betaal je de borg.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Adelaarsweg – 1021BM – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Adelaarsweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1000
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Adelaarsweg in Amsterdam

Adelaarsweg in Amsterdam via Kamernet
Adelaarsweg in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo