Adenauerlaan in Utrecht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Adenauerlaan - 3527RN - Utrecht beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Utrecht. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Adenauerlaan - 3527RN - Utrecht
OmgevingHet appartement is gelegen op de tweede (en bovenste) verdieping en vanuit de woning heb je vrij uitzicht over de omgeving. De grote raampartijen maken alle kamers lekker licht. Het appartement is voorzien van een nette laminaatvloer, nette wandafwerking, heeft een nieuwe keuken en badkamer, en is voorzien van dubbele beglazing wat zorgt voor goede isolatie.De woning ligt nabij de markante Prins Clausbrug en de recreatie groenstrook langs het kanaal. De wijk is ruim opgezet met tussen de bebouwing veel groen. Utrecht Zuidwest biedt veel voorzieningen: meerdere parken, een groot wijkwinkelcentrum, een bibliotheek en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (bus, tram). Ook op sport en cultureel gebied biedt de omgeving vele mogelijkheden.BeschikbaarheidHet appartement beschikt over 3 kamers die momenteel beschikbaar zijn. De voorzieningen zal je delen met max 2 andere huisgenoten. IndelingHet appartement is gelegen op de derde woonlaag (2de verdieping). Je komt binnen in een ruime hal en beschikt over een ruime keuken en badkamer (gezamelijke ruimtes zijn goed voor 35m2). Daarnaast heb je een lichte en open slaapkamer aan de voorzijde van de woning (10 m2).Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Adenauerlaan – 3527RN – Utrecht via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Utrecht aan de Adenauerlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 700
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Adenauerlaan in Utrecht

Adenauerlaan in Utrecht via Kamernet
Adenauerlaan in Utrecht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo