Admiraal De Ruijterweg in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Admiraal De Ruijterweg - 1055LX - Amsterdam beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 75 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Admiraal De Ruijterweg - 1055LX - Amsterdam
Mijn apt te huur tijdens mijn vakantie voor 2,5 week(1-7-24 tm 17-7-24)incl internet, volledig ingericht, met zonbalkon, vlakbij sloterdijk, mn kat blijft achter, die heeft eten etc nodig . 500 E voor die periode.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Admiraal De Ruijterweg – 1055LX – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Admiraal De Ruijterweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 900
Aantal m2 – 75
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Admiraal De Ruijterweg in Amsterdam

Admiraal De Ruijterweg in Amsterdam via Kamernet
Admiraal De Ruijterweg in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo