Admiraal De Ruyterweg in Rotterdam via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Rotterdam (Admiraal De Ruyterweg) is een mooi in Rotterdam welke per Wed, 05 Jun 2024 17:43:18 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Rotterdam (Admiraal De Ruyterweg) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Rotterdam (Admiraal De Ruyterweg)
ROTTERDAM CENTRUM: Volledig gerenoveerd 3-kamer appartement, met 2 slaapkamers, op fantastische locatie. De woning is ook geschikt voor 2 woningdelers! BELANGRIJKSTE KENMERKEN: • Volledig gerenoveerd • Woning wordt gestoffeerd verhuurd • Woonoppervlakte van ca. 62m² • Ook geschikt voor 2 woningdelers • Dicht bij een schat aan voorzieningen en vervoersverbindingen OMGEVING: Rubroek is een buurt…

Appartement in Rotterdam (Admiraal De Ruyterweg) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Rotterdam aan de Admiraal De Ruyterweg  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1650.00
Aantal m2 – 62
Aantal kamers – 3

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Admiraal De Ruyterweg in Rotterdam

Admiraal De Ruyterweg in Rotterdam via Papayo.nl
Admiraal De Ruyterweg in Rotterdam via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo