Akkerwinde in Capelle aan den IJssel via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Akkerwinde - 2906XC - Capelle aan den IJssel beschikbaar per 2023-02-27 in het mooie Capelle aan den IJssel. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Akkerwinde - 2906XC - Capelle aan den IJssel
Deze woning is geschikt voor een groep van 4 vrienden/medestudenten/collega’s.Graag reageren als je gezamenlijk met een groep vrienden de woning wil bezichtigen. Ook indien je alleen een kamer wil huren ben je welkomDeze keurige 4 kamerwoning is per direct beschikbaar. De woning is voorzien van 4 ruime slaapkamers en voorzien van gezamenlijke keuken, gezamenlijke badkamer en toilet en twee balkons.- kamer 1 (voormalig woonkamer): 26 m² – te huur voor € 650 per maand excl.- kamer 2 en 3: ca. 12-13 m² – te huur voor €525 per stuk per maand excl.- kamer 4: ca. 10 m² – te huur voor € 495 per maand excl.Bij interesse verstuur een bericht met daarin een introductie van wie jullie zijn en wat jullie doen. Daarna zullen jullie uitgenodigd worden voor een bezichtiging in de woning.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Akkerwinde – 2906XC – Capelle aan den IJssel via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Capelle aan den IJssel aan de Akkerwinde en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Capelle aan den IJssel. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Capelle aan den IJssel wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Capelle aan den IJssel- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 525
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Akkerwinde in Capelle aan den IJssel

Akkerwinde in Capelle aan den IJssel via Kamernet
Akkerwinde in Capelle aan den IJssel via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo