Albert Cuypstraat in Zutphen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Albert Cuypstraat - 7204BR - Zutphen beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Zutphen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Albert Cuypstraat - 7204BR - Zutphen
In de wijk het Waterkwartier nabij het centrum van Zutphen bieden wij per 1 maart 2023 een kamer aan voor verhuur. De kamer is gelegen op de eerste verdieping van de woning. De keuken en de badkamer zijn tevens gelegen op de eerste verdieping. De keuken wordt met 1 medehuurder gedeeld, de badkamer wordt met 2 medehuurders gedeeld.Bijzonderheden:Huurprijs: € 265,00 p/mVoorschot stook- en servicekosten: € 250,00 p/mWaarborg: 1 bruto maandhuurMinimale huurperiode: 1 jaarInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Albert Cuypstraat – 7204BR – Zutphen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Zutphen aan de Albert Cuypstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Zutphen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Zutphen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Zutphen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 515
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Albert Cuypstraat in Zutphen

Albert Cuypstraat in Zutphen via Kamernet
Albert Cuypstraat in Zutphen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo