Amerikalaan in Utrecht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Amerikalaan - 3526VE - Utrecht beschikbaar per 2023-11-09 in het mooie Utrecht. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 19 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Amerikalaan - 3526VE - Utrecht
Studio te huur goed onderhouden met nieuwe laminaat, er is een bed, lamellen,bureau, kledingkast, ,boekenplank, eigen keuken,eigen toilet de badkamer is nieuw en wordt gedeeld,de centrum is met fietsafstand tien minuten ook is de centrum makkelijk te bereiken met de openbaar vervoerInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Amerikalaan – 3526VE – Utrecht via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Utrecht aan de Amerikalaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 650
Aantal m2 – 19
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Amerikalaan in Utrecht

Amerikalaan in Utrecht via Kamernet
Amerikalaan in Utrecht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo