Amnesty Internationalweg in Haarlem via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Amnesty Internationalweg - 2033AE - Haarlem beschikbaar per 2023-11-19 in het mooie Haarlem. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 110 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Amnesty Internationalweg - 2033AE - Haarlem
Ik stel mijn fijne woning tijdelijk beschikbaar voor een betrouwbare, nette huurder(s). De woning heeft een oppervlakte van 110m2 (4 kamer woning) met een tuin. Op loopafstand van het station en de bushalte (A’dam centraal is met de trein binnen 20 min te bereiken) en de auto 15 min. Parkeren kan gratis in de wijk. Meer foto’s op verzoek.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Amnesty Internationalweg – 2033AE – Haarlem via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Haarlem aan de Amnesty Internationalweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Haarlem. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Haarlem- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1400
Aantal m2 – 110
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Amnesty Internationalweg in Haarlem

Amnesty Internationalweg in Haarlem via Kamernet
Amnesty Internationalweg in Haarlem via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo