Amstelvlietstraat in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Amstelvlietstraat - 1096GG - Amsterdam beschikbaar per 2023-10-01 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 17 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Amstelvlietstraat - 1096GG - Amsterdam
Hoi!!Ik ben opzoek naar een leuke (full-time werkende) huisgenoot waarmee ik mijn fijne appartement aan de Amstel (Amstelkwartier) kan delen. Ik heb zelf een redelijk druk en vol leven, maar ik zou het leuk vinden om het huis samen gezellig te maken! (koken, eten, borrelen, bankhangen, of de toch de stad in 🙂 )Het gaat om de grootste kamer in het appartement, er staan al meubels van mijn huidige huisgenoot. (Die hij het liefst verkoopt. (nieuw bed, kast, meubels in de woonkamer. etc.) De huurt is incl, wifi, tv, netflix (en alle andere online streaming diensten) en een mini gezamenlijke spaarpot. Het huis is vrij groot, een lange gang, grote badkamer en een gezamenlijk ruimte waar de woonkamer, eettafel en keuken zich bevindt. Daarnaast is er ook een groot balkon op het zuiden, waar je lekker de hele dag in de zon kan zitten. Binnen 2 min sta je aan het Somerlust park/thuis aan de Amstel waar het zomers altijd gezellig druk is en je kunt zwemmen. Het is een rustige buurt, maar met 5 min fietsen ben je al in de pijp!Er is een inkomens eis 40k +/- per jaar per persoon, vandaar dat ik iemand zoek met een vaste baan / inkomen. Huur periode is 1 jaar, en daarna voor onbepaalde tijd.Daarnaast heb ik ook een hond die rond huppelt in het huis, het zou leuk zijn als je gek bent op honden. Mila is een lieve, stille sociale hond die graag bij je zit. (en geen haren loslaat).Stuur een berichtje als je meer info / foto’s wilt zien! Of meer over mij wilt weten! Liefs,RoxInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Amstelvlietstraat – 1096GG – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Amstelvlietstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geĂŻnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1180
Aantal m2 – 17
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Amstelvlietstraat in Amsterdam

Amstelvlietstraat in Amsterdam via Kamernet
Amstelvlietstraat in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo