Amsterdamseweg in Amsterdam via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Amstelveen (Amsterdamseweg) is een mooi in Amsterdam welke per Fri, 08 Mar 2024 15:43:28 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Amstelveen (Amsterdamseweg) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Amstelveen (Amsterdamseweg)
**ENGLISH BELOW** Prachtig appartement met twee slaapkamers en twee dakterrassen in Amstelveen. Indeling Dit moderne appartement beschikt over twee ruime slaapkamer. Het appartement heeft zowel aan de voor- als achterzijde een dakterras. De keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, vaatwasmachine, vries-/koelcombinatie en een combi-oven. De moderne badkamer is voorzien van een wastafelmeubel…

Appartement in Amstelveen (Amsterdamseweg) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Amsterdam aan de Amsterdamseweg  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 2100.00
Aantal m2 – 55
Aantal kamers – 3

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Amsterdamseweg in Amsterdam

Amsterdamseweg in Amsterdam via Papayo.nl
Amsterdamseweg in Amsterdam via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo