Appelgaard in Driebergen-Rijsenburg via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Appelgaard - 3971GZ - Driebergen-Rijsenburg beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Driebergen-Rijsenburg. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Appelgaard - 3971GZ - Driebergen-Rijsenburg
(Studenten)kamer in hartje Driebergen. AH op 50 m afstand. Winkels, cafés en restaurants op loopafstand. Station Driebergen-Zeist op 2 km.Huurprijs is incl alle servicekosten zoals g/w/e, internet, gemeentebelastingen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Appelgaard – 3971GZ – Driebergen-Rijsenburg via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Driebergen-Rijsenburg aan de Appelgaard en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Driebergen-Rijsenburg. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Driebergen-Rijsenburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Driebergen-Rijsenburg- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 495
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Appelgaard in Driebergen-Rijsenburg

Appelgaard in Driebergen-Rijsenburg via Kamernet
Appelgaard in Driebergen-Rijsenburg via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo