Argonautenstraat in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Argonautenstraat - 1076KR - Amsterdam beschikbaar per 2023-09-10 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Argonautenstraat - 1076KR - Amsterdam
– Twee kamers (voor één huurder) in de rustige en groene Stadionbuurt in Amsterdam Zuid. – Het appartement bevindt zich op 5 minuten fietsen van Station Zuid en het Vondelpark.- De kamers kunnen bijvoorbeeld worden opgedeeld in een slaapkamer en studie/woonvertrek. Eén van de kamers is gelegen aan het balkon.- De keuken en badkamer deel je met één huisgenoot (26, recent afgestudeerd en bijna werkend). Er is een gedeelde berging met wasmachine.- Idealiter zoek ik een rustige en opgeruimde huisgenoot die in de laatste fase van een studie zit of werkt. – De huurprijs is incl. gas/water/licht en internet en excl. jaarlijkse gemeentelijke belastingen.- De kamer is initieel beschikbaar voor 6 maanden, met grote kans op verlenging.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Argonautenstraat – 1076KR – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Argonautenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 800
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Argonautenstraat in Amsterdam

Argonautenstraat in Amsterdam via Kamernet
Argonautenstraat in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo