Ariensplein in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Ariensplein - 7511JX - Enschede beschikbaar per 2023-02-15 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 21 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Ariensplein - 7511JX - Enschede
Premium kamers op een bijzondere locatie!Verblijf je studententijd aan het Ariënsplein te Enschede. Dit voormalige ziekenhuis is volledig getransformeerd naar een multifunctioneel complex. Het pand huisvest studenten, young professionals, hogescholen alsmede bedrijven en start-ups. De algemene ruimte van het pand is toegankelijk voor alle studenten woonachtig bij Xior en bedrijven die aangesloten zijn bij Connect-U. Vandaar dat dit de perfecte plaats is voor ambitieuze mensen die graag aan hun netwerk willen werken.Het complex is op loopafstand van het stadscentrum & het openbaar vervoer. Daarnaast ligt het complex op loopafstand van het ROC van Twente en de Hogeschool Saxion. De Universiteit van Twente is 15 minuten met de fiets.De studio’s zijn uitgerust met:Gordijnen, bureau met stoel, kledingkast;Kitchenette, koelkast met vriesvak, 2-pits kookplaat, combimagnetron en waterkoker;Badkamer met douche, wastafel en toilet;Bed (120 x 200 cm) met matras.*Voorwaarden en extra kosten:De minimale huurperiode is 12 maanden.Om in je studio toegang te hebben tot internet dien je een eigen router aan te schaffen.Onderverhuur is niet toegestaan ​​en wordt actief gecontroleerd.Naast de huurprijs zijn er nog de volgende bijkomende kosten:Voorschot servicekosten | € 60,00 per maandVoorschot energiekosten | € 165,00 per maandInternet| € 17,50 per maandVergoeding meubels / stoffering | € 50,00 per maandWasmachine | € 12,50 per maandEenmalig, vooraf;Inschrijfgeld | € 25,00Borg | € 1.000,00Administratiekosten | € 75,00Eindschoonmaak studio | € 100,00* Wij behouden ons het recht voor om kandidaten zonder opgaaf van reden af ​​te wijzen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Ariensplein – 7511JX – Enschede via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Enschede aan de Ariensplein en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 510
Aantal m2 – 21
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Ariensplein in Enschede

Ariensplein in Enschede via Kamernet
Ariensplein in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo