Augustusstraat in Almere via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Augustusstraat - 1335DW - Almere beschikbaar per 2024-10-01 in het mooie Almere. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Augustusstraat - 1335DW - Almere
Vanaf 1 oktober is er een gemeubileerde zolderkamer (20,10 m²) beschikbaar in een eensgezinswoning in de seizoenenbuurt in Almere. We zoeken 1 vrouwelijke studente. Je deelt de gemeenschappelijke ruimtes met twee jonge dames ( 18 jaar en 23 jaar )Het huis bevindt zich in een fijne, rustige omgeving. De supermarkt en de bushalte is op loopafstand. Op 1 km afstand vindt u het centrum van Almere Buiten en het treinstation, met een reistijd van 43 minuten naar Amsterdam Centraal. Op 600 m afstand van de bosrand, ideaal voor boswandelingen.De zolderkamer van 20,10 m² is te huur voor €463,94 en €144,40 voor egw en servicekosten. De woning biedt een ruime woonkamer met een comfortabele zithoek en televisie, een keuken voorzien van alle gemak, een badkamer met bad en douche, een wasmachine, droger, een royale tuin en berging.Als u geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met mij op.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Augustusstraat – 1335DW – Almere via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Almere aan de Augustusstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Almere. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Almere- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 608
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Augustusstraat in Almere

Augustusstraat in Almere via Kamernet
Augustusstraat in Almere via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo