Australielaan in Alphen aan den Rijn via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Australielaan - 2408BN - Alphen aan den Rijn beschikbaar per 2023-03-25 in het mooie Alphen aan den Rijn. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 21 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Australielaan - 2408BN - Alphen aan den Rijn
Kamer op bovenverdieping in een jonge stadswoning. Warm en koud stromend water op de kamer. De woning ligt op loopafstand van het station. Inclusief gedeeld gebruik van een ruim dakterras (ca. 15 m2). Kookplaatje en Ijskast ter beschikking. Uitsluitend in werkweken/op werkdagen te gebruiken. Gelieve ALLEEN dan te reageren.Kijken op afspraak. Ideaal voor Master- stage lopers. De beoogde huurder is Corona- alert. Kan ook als werk/kantoor locatie.Goed om te weten dat hier hoofd bewoning is.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Australielaan – 2408BN – Alphen aan den Rijn via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Alphen aan den Rijn aan de Australielaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Alphen aan den Rijn. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Alphen aan den Rijn wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Alphen aan den Rijn- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 365
Aantal m2 – 21
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Australielaan in Alphen aan den Rijn

Australielaan in Alphen aan den Rijn via Kamernet
Australielaan in Alphen aan den Rijn via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo