Bakhuizen van den Brinkstraat in Haarlem via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Bakhuizen van den Brinkstraat - 2032GA - Haarlem beschikbaar per 2023-06-01 in het mooie Haarlem. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Bakhuizen van den Brinkstraat - 2032GA - Haarlem
Te huur kamer in Haarlem zuid, je deelt de gezamenlijke ruimtes met 2 andere. Keuken, woonkamer, toilet, badkamer, balkon.5 minuten van de bushalte vandaan met 10 minuten al in de stad, klein winkelcentrum dichtbij.Afmeting van de kamer kan iets afwijken, het is gelegen in een rustige buurt.Inclusief: gas, water, licht en internet.Beschikbaar vanaf: 1juni (eerder kan in overleg)1 maand borgBen jij geïnteresseerd laat een berichtje achter met je contact informatieGroetjes, JannekeInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Bakhuizen van den Brinkstraat – 2032GA – Haarlem via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Haarlem aan de Bakhuizen van den Brinkstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Haarlem. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Haarlem- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 750
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Bakhuizen van den Brinkstraat in Haarlem

Bakhuizen van den Brinkstraat in Haarlem via Kamernet
Bakhuizen van den Brinkstraat in Haarlem via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo