Baljeestraat in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Baljeestraat - 8911AK - Leeuwarden beschikbaar per 2023-03-10 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Baljeestraat - 8911AK - Leeuwarden
Midden in het centrum van Leeuwarden nabij het station gelegen studentenkamer. Vanaf de Baljeestraat loop of fiets je in een paar minuten naar het bruisende stadshart.Het gebouw bestaat uit 20 kamers verdeeld over 3 verdiepingen. Op de 2e en 3e verdieping is een gezamenlijke keuken, op de 3e verdieping staan een wasmachine en droger welke gebruikt kan worden met muntjes die je aan kunt schaffen bij 1 van de bewoners. Op iedere verdieping is een gezamenlijke badkamer (5) en toilet(7 stuks).BuurtSchool : 300 meterRestaurant : 10 meterSupermarkt : 120 meterWinkel : 20 meterSportschool : 300 meterBusstation : 120 meterTreinstation : 140 meterEigenaar: MY Vastgoed BVMakelaardij: YSCO Leeuwarden BVBeheer: YSCO Leeuwarden BVInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Baljeestraat – 8911AK – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Baljeestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 270
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Baljeestraat in Leeuwarden

Baljeestraat in Leeuwarden via Kamernet
Baljeestraat in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo