Bankastraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Bankastraat - 9715CD - Groningen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 19 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Bankastraat - 9715CD - Groningen
Per 1 april beschikbaar: nette kamer in de Bankastraat. De kamer beschikt over een oppervlakte van 19m2 en is gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van de woning. Daarnaast beschikt de kamer over een eigen wastafel en kunststof kozijnen met isolatieglas.In het huis wonen drie huisgenoten, met hen deel je de keuken, het toilet en de douche. In het huis heerst een prettige, leuke sfeer. Daarbij is altijd ruimte voor een praatje, maar is het ook zeer goed mogelijk om je terug te trekken op je kamer om rustig te focussen op de studie.De Bankastraat ligt vlak bij de Beren (met de Jumbo, Aldi, een drogisterij en slijterij) en op loopafstand van het Noorderplantsoen. In 5 min fietsen ben je in het centrum van Groningen. Het Zernike complex ligt op ca. 10 minuten fietsen.De huurprijs van deze woonruimte bedraagt: €431,- incl. G/W/E, internet en gemeentelijke heffingen. De borg van de woonruimte is gelijk aan één maand huur. Bij acceptatie van de woonruimte betaal je eenmalig €245,- verhuurkosten aan de eigenaar van de woning.Goed om te weten over hoe wij het beheer uitvoeren voor deze woonruimte:* Via WhatsApp zijn we 7 dagen per week beschikbaar en altijd binnen 48 (kantoor)uren antwoord. Je staat er dus nooit alleen voor en we zorgen met elkaar voor een prettige huurperiode!* Zo lang of zo kort huren, naar wens.* Bij technische mankementen streven we er naar om in maximaal twee weken op te lossen.Voor al onze verhuureenheden geldt een niet-roken beleid, huisdieren zijn niet toegestaan en wij verzoeken altijd om een verhuurdersverklaring.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Bankastraat – 9715CD – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Bankastraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 431
Aantal m2 – 19
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Bankastraat in Groningen

Bankastraat in Groningen via Kamernet
Bankastraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo