Barend Schuurmanstraat in Meppel via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Barend Schuurmanstraat - 7941XT - Meppel beschikbaar per 2023-12-18 in het mooie Meppel. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Barend Schuurmanstraat - 7941XT - Meppel
Omdat mijn huis groot genoeg is voor meer dan één persoon en ik het niet gezellig vind om alleen te wonen, mag iemand op mijn zolder komen wonen.De doorgang is klein, waardoor geen grote meubels naar boven kunnen. Er staan een goede slaapbank.De plek is dus ideaal voor een student.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Barend Schuurmanstraat – 7941XT – Meppel via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Meppel aan de Barend Schuurmanstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Meppel. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Meppel wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Meppel- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 325
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Barend Schuurmanstraat in Meppel

Barend Schuurmanstraat in Meppel via Kamernet
Barend Schuurmanstraat in Meppel via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo