Bedumerstraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Bedumerstraat - 9716BL - Groningen beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 19 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Bedumerstraat - 9716BL - Groningen
Een woning gelegen in de Hoogte, ten noorden van het noorderplantsoen.Berging is groot genoeg voor 4 fietsen, mochten die niet graag aan de straat gezet willen worden.Leeftijd maakt niet echt veel uit. (de medebewoner is een jongen van 24)Extra: no problem speaking English.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Bedumerstraat – 9716BL – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Bedumerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 650
Aantal m2 – 19
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Bedumerstraat in Groningen

Bedumerstraat in Groningen via Kamernet
Bedumerstraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo