Belkmerweg in Burgerbrug via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Belkmerweg - 1754GC - Burgerbrug beschikbaar per 2023-03-08 in het mooie Burgerbrug. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 80 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Belkmerweg - 1754GC - Burgerbrug
Bruidssuite op eerste étage van stolpboerderij Château Belkmer; uitzicht op Pettemer duinen; ca. 3 km. van strand. Fraaie tuin (2030 m3) met 3 vijvers en veel zitjes beschikbaar voor alle huurders, glasvezel internet en T.V., bar, fitnessruimte, Finse sauna, fietsenschuur, ruim parkeerruimte.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Belkmerweg – 1754GC – Burgerbrug via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Burgerbrug aan de Belkmerweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Burgerbrug. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Burgerbrug wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Burgerbrug- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 875
Aantal m2 – 80
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Belkmerweg in Burgerbrug

Belkmerweg in Burgerbrug via Kamernet
Belkmerweg in Burgerbrug via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo