Bellevoysstraat in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Bellevoysstraat - 3021TG - Rotterdam beschikbaar per 2023-05-01 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Bellevoysstraat - 3021TG - Rotterdam
KAMERZOEKENDE MEIDEN OPGELET Per 1 mei komt er een kamer vrij in ons appartement in Rotterdam in het Oude Westen. Wij zijn opzoek naar een gezellige spontane vrouwelijke huisgenoot tussen de 23-26 jaar (het liefst werkend). De kamer die vrij komt is een lichte grote kamer van 20m2 en kost €550 incl. GWL & excl. jaarlijkse gemeentelijke belastingen. Ons appartement bestaat uit 3 slaapkamers, een grote gezamenlijke woonkamer, een schone keuken en badkamer & 2 wc’s (1 boven en 1 beneden). Binnen 3 minuten sta je op centraal of midden in de stad. Om de hoek vind je een tram halte 1e Middellandstraat en de Dirk. Je nieuwe huisgenoten zullen Chamss en ik worden. Chamss werkt momenteel fulltime in de sportbranche en ik zit momenteel in mijn laatste jaar van Psychologie aan de EUR. Wij doen beide lekker ons eigen ding en respecteren elkaars ruimte en rust. Lijkt het jou leuk om met ons samen te wonen? Stuur dan snel een PM met een kort verhaaltje over jezelf. Groetjes Chamss en Zakria Minder weergevenInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Bellevoysstraat – 3021TG – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Bellevoysstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Bellevoysstraat in Rotterdam

Bellevoysstraat in Rotterdam via Kamernet
Bellevoysstraat in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo