Bentinckplein in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Bentinckplein - 3039KL - Rotterdam beschikbaar per 2024-07-19 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Bentinckplein - 3039KL - Rotterdam
Hoi! Omdat ik een maandje ga reizen is voor deze tijd (19 juli – 10 augustus, in overleg korter/langer) mijn kamer beschikbaar voor 400,- Ik woon met twee lieve huisgenootjes in een schoon huis dichtbij het centraal station.Ideaal voor een stage, kijken hoe het is om uit huis te wonen of vanaf hier verder te zoeken!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Bentinckplein – 3039KL – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Bentinckplein en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 450
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Bentinckplein in Rotterdam

Bentinckplein in Rotterdam via Kamernet
Bentinckplein in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo