Berckheide in Monster via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Berckheide - 2681NE - Monster beschikbaar per 2023-10-09 in het mooie Monster. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 28 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Berckheide - 2681NE - Monster
De kamer word verhuurt voor de opgegeven periode met optie tot verlenging. Omdat ik co-ouderschap heb voor mijn dochtertje van 3 (rustig kindje) gaat de voorkeur in het verhuren naar een vrouw. De kamer is expliciet voor iemand die niet rookt en niet over een huisdier beschikt (een kat zou welkom kunnen zijn). De woning beschikt over een ruime tuin. Is rustig gelegen en er zijn binnen loop afstanden supermarkt en overige voorzieningen in de buurt. Tevens op vijf minuten fietsen van het strand vandaan. Mijn voorkeur gaat naar een sociaal persoon. Extrovert/ introvert maakt niets uit. Ik ben openminded. (verder sport ik vrij veel, met name in het weekend geef ik personal training kickboksen en hardlopen aan groep jonge kickboksers. Salsa/ bachata dansen is ook een van mijn passies)Kamer op bovenste etage waar je alleen het etage hebt.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Berckheide – 2681NE – Monster via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Monster aan de Berckheide en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Monster. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Monster wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Monster- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 650
Aantal m2 – 28
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Berckheide in Monster

Berckheide in Monster via Kamernet
Berckheide in Monster via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo