Bergse Dorpsstraat in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Bergse Dorpsstraat - 3054GC - Rotterdam beschikbaar per 2023-05-01 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 24 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Bergse Dorpsstraat - 3054GC - Rotterdam
Hi Meiden,Per 1 mei zijn wij (Floortje, 22 en Ik, 24) opzoek naar een huisgenoot. Het gaat om twee kamers naast elkaar van samen ongv. 24m2. Met een huur van € 500,- exclusief met een contract voor 2 jaar. Waarbij we een keuken, woonkamer, badkamer en een groot balkon delen met z’n drieën. Verder is het net gerenoveerd met een nieuwe badkamer, vloer, gordijnen en lampen.Het huis ligt in Hillegersberg en ligt op zo’n 15 min fietsen van Rotterdam centraal.Het appartement ligt boven boven de Dirk dus je hoeft nooit ver te lopen voor je boodschappen.Wij zijn allebei of aan het werk of in het laatste deel van onze studie dus zijn ook opzoek naar iemand die daar op aansluit. Zie jij het wel zitten om ons nieuwe huisgenootje te worden, stuur mij dan een berichtje met wat info over jezelf.Liefs, Carmen en FloortjeInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Bergse Dorpsstraat – 3054GC – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Bergse Dorpsstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 500
Aantal m2 – 24
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Bergse Dorpsstraat in Rotterdam

Bergse Dorpsstraat in Rotterdam via Kamernet
Bergse Dorpsstraat in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo