Bergstraat in Wageningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Bergstraat - 6701AD - Wageningen beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Wageningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Bergstraat - 6701AD - Wageningen
Beste kamerzoekende (m/v),Op Villa Hades komt een kamer vrij, dus wij zijn op zoek naar een nieuwe leuke huisgenoot. Het gaat om een vaste kamer van 12m2 die beschikbaar is vanaf 1 augustus. Villa Hades bevindt zich in het centrum van Wageningen waar 7 huisgenoten genieten van de studententijd. Het ligt op loopafstand van verschillende supermarkten, de katholieke kerk, waar we onze zonden weg proberen te biechten, en de winkelstraat. Verder ligt het op kruipafstand van alle kroegen en cafés van Wageningen, wat natuurlijk ideaal is!Wij zijn een dubbelgemengd huis, dus een mix van man/vrouw, verschillende studies en verschillende studie-/studentenverenigingen. Het is een zeer hecht huis, waar we elke dinsdagavond huisavond hebben waarop verschillende leuke activiteiten zijn gepland. Buiten de dinsdagavond wordt er vaak samen gegeten, spelletjes gedaan of gewoon lekker een filmpje gekeken op onze 20 inch flatscreen. Ook is er in deze villa altijd ruimte voor een borreltje in t kloppende hart van ons huis; de Chuck!De kamer kost €325,00 per maand inclusief gas, water en licht. Ben je enthousiast geworden van deze prachtige villa? Stuur dan een leuk berichtje met wat leuke foto’s van jezelf!Hades Hoogh!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Bergstraat – 6701AD – Wageningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Wageningen aan de Bergstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Wageningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Wageningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Wageningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 325
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Bergstraat in Wageningen

Bergstraat in Wageningen via Kamernet
Bergstraat in Wageningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo