Bergweg in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Bergweg - 3036BC - Rotterdam beschikbaar per 2023-11-06 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 17 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Bergweg - 3036BC - Rotterdam
Hallo iedereen! ‍♂️Vanaf 6 november zijn wij op zoek naar een nieuwe huisgenoot (m/v/x) aan de Bergweg in Rotterdam Noord!Wij zoeken iemand voor de kamer op de tweede verdieping, deze is circa 17,5m2 groot en kost € 642,- per maand (inclusief g/w/l & internet). De kamer beschikt over een inbouwkast en een Frans balkon aan de kant van de Bergweg.We hebben een heel gezellig huis met een gedeelde keuken en woonkamer, en drie verdiepingen met op elke verdieping een slaapkamer. De keuken beschikt over een balkon en op de bovenste (3e) verdieping bevindt zich een dakterras met uitzicht over de hele stad! Je gaat samenwonen met Seline (26) en Philip (24). Phillip is een professionele danser en Seline werkt als onderzoeker in de sociale wetenschappen aan de Erasmus Universiteit.Dus houd jij net als wij ook van wierook, gekleurd licht en zwemmen in de Rotte? Laat ons dan weten op welke dag je langs kunt komen! De kijkavonden zijn maandag 16 en woensdag 18 oktober.Het zijn individuele bezichtigen.Als je geïnteresseerd bent, schrijf dan iets persoonlijks over jezelf, we zoeken iemand die bij onze sfeer past :)!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Bergweg – 3036BC – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Bergweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 642
Aantal m2 – 17
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Bergweg in Rotterdam

Bergweg in Rotterdam via Kamernet
Bergweg in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo