Bestevaerstraat in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Bestevaerstraat - 1056HM - Amsterdam beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 7 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Bestevaerstraat - 1056HM - Amsterdam
De kamer ligt aan de achterkant van het huis en kijkt uit op de tuin van de buren. De kamer in het huis is gestoffeerd maar voor de rest is het hele appartement gemeubileerd. Het huis heeft genoeg ruimte om je eigen plekje te hebben maar heeft ook een grote bank en eettafel om gezellige avond door te brengen. Het huis is gelegen in een rustige straat tussen de Admiraal de Ruiterweg en de Jan van Gaalenstraat. Er zitten meerdere supermarkten en koffietentjes op loop afstand en is op fietsafstand van het centrum en de universiteiten. Ik ben opzoek naar een huisgenoot die voor langere tijd een kamer zoekt. Bij voorkeur iemand die of studeert of net begonnen is met werken. Als je vragen of interesse hebt, stuur me dan een berichtje.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Bestevaerstraat – 1056HM – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Bestevaerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 820
Aantal m2 – 7
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Bestevaerstraat in Amsterdam

Bestevaerstraat in Amsterdam via Kamernet
Bestevaerstraat in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo