Bilderdijkkade in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Bilderdijkkade - 1053VV - Amsterdam beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 40 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Bilderdijkkade - 1053VV - Amsterdam
Ik verhuur mijn appartement van 1 augustus tot half december.Het is een gemeubileerd appartement met één slaapkamer met keuken, woonkamer, zonnig balkon en wasmachine.Het appartement is in een zeer mooie omgeving dicht bij het stadscentrum met veel bars/restaurants/winkels om de hoek.WiFi en rekeningen zijn inbegrepen in de huurprijs.Ik ben alleen op zoek naar iemand die het voor de hele periode wil huren.Borg van een maand huur vereist (volledig terug te keren).Op zoek naar een verantwoordelijke (werkende) huurder die goed voor het huis zorgt.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Bilderdijkkade – 1053VV – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Bilderdijkkade en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1300
Aantal m2 – 40
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Bilderdijkkade in Amsterdam

Bilderdijkkade in Amsterdam via Kamernet
Bilderdijkkade in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo