Billitonstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Billitonstraat - 7512BT - Enschede beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Billitonstraat - 7512BT - Enschede
Hii mogelijke toekomstige huisgenoot, Vanaf 1 augustus komt er een kamer vrij in ons huis en wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe huisgenoot. Je komt te wonen in een close en gezellig huis met 3 meiden: Lieve (19 jaar), Robin (19 jaar) én ons inmiddels al nieuw gevonden huisgenootje Silke (17 jaar). Wij zijn actief binnen Enschede bij onze studievereniging. In de avond eten we samen met de meiden die thuis zijn en hierbij houden wij ervan om gezellig na te kletsen. Daarnaast zijn wij ook vaak te vinden op ons dakterras, waar we heerlijk mensen kunnen kijken onder het genot van een spelletje en drankje. We wonen op minder dan 5 minuten fietsen van het centrum, 10 minuten van het Saxion/station en 20 minuten van de uni. Onze achterbuurman is de Jumbo, dus boodschappen doen gaat altijd lekker snel. Ons huis begint op de tweede verdieping en terwijl we geen gezamenlijke woonkamer hebben, zitten we maar al te graag samen in de keuken om daar te eten, borrelen en te kletsen. Lijkt het je nou leuk om bij ons te komen wonen? Laat dan een berichtje achter waarin je iets meer over jezelf vertelt :)En wie weet nodigen we jou uit om in Augustus op hospiteeravond te komen!Liefss, Lieve, Robin en SilkeInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Billitonstraat – 7512BT – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Billitonstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 395
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Billitonstraat in Enschede

Billitonstraat in Enschede via Kamernet
Billitonstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo