Bleekweg in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Bleekweg - 7512BX - Enschede beschikbaar per 2023-03-06 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Bleekweg - 7512BX - Enschede
Huize Bennie is per direct op zoek naar een nieuwe huisgenoot!Je gaat samen wonen met vier gezellige huisgenootjes. In het huis hebben we geen verplichtingen, iedereen doet zijn of haar eigen ding. We vinden het leuk om af en toe een praatje te maken in de keuken. Om het huis schoon te houden hebben we allemaal een eigen huistaak.Het centrum van Enschede ligt op 3 minuten fietsen. Naar het Saxion is het 5 minuten op de fiets en naar de UT 18 minuten.Het huis heeft twee verdiepingen, een grote keuken, wasmachine, badkamer met een toilet en nog een los toilet. De kamer bevindt zich op de bovenste verdieping, het zou fijn zijn als je de koelkast en de kast wilt overnemen.Heb je interesse of vragen? Stuur dan een berichtje en wie weet zien we je binnenkort op de hospiteeravond!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Bleekweg – 7512BX – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Bleekweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 275
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Bleekweg in Enschede

Bleekweg in Enschede via Kamernet
Bleekweg in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo