Blekerstraat in Almere via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Blekerstraat - 1315AE - Almere beschikbaar per 2023-03-04 in het mooie Almere. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 22 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Blekerstraat - 1315AE - Almere
Dit is een nette kamer (25m2) incl. verduisterende gordijnen. De keuken heeft een vaatwasser. Het huis is erg ruim (100 m2). Het huis heeft een nette tuin waar je in de zomer in de zon kunt zitten. Het station is 10 min lopen.Prijs: €750 pm incl. GWL, Wasmachine, Internet en TVAdres: Blekerstraat, Almere centrumInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Blekerstraat – 1315AE – Almere via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Almere aan de Blekerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Almere. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Almere- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 750
Aantal m2 – 22
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Blekerstraat in Almere

Blekerstraat in Almere via Kamernet
Blekerstraat in Almere via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo