Boddenkampsingel in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Boddenkampsingel - 7514AP - Enschede beschikbaar per 2024-07-15 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 9 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Boddenkampsingel - 7514AP - Enschede
Hallo kamerzoekende meiden!Wij zijn de 9 MOOIe dames van Halfaf. Samen genieten wij volop van het Enschedese studentenleven. We zijn allemaal actief bij een sport- en of studentenvereniging, wat zorgt voor diversiteit maar vooral heel veel gezelligheid binnen huis. We zijn een erg hecht en actief huis en doen zoveel mogelijk dingen samen. Zo hebben we iedere maandag huisavond, gaan we ieder jaar op huisweekend, klussen we wat af op klusweekend en de vele onvergetelijke borrels samen natuurlijk niet te vergeten. In de zomer genieten wij heerlijk in onze ruime tuin met bbq en zwembad(!) en in de winter kunnen wij ook wel met een lekkere kop thee in onze woonkamer zitten :)).Ben jij op zoek naar een leuk en gezellig meidenhuis, laat het ons weten!! Liefs,De dames van Halfaf Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Boddenkampsingel – 7514AP – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Boddenkampsingel en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 145
Aantal m2 – 9
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Boddenkampsingel in Enschede

Boddenkampsingel in Enschede via Kamernet
Boddenkampsingel in Enschede via Kamernet

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo