Boniplein in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Boniplein - 1094SE - Amsterdam beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Boniplein - 1094SE - Amsterdam
Beste potentiële huisgenoot,Ik ben op zoek naar iemand om een ruim appartement in de Indische Buurt mee te delen.Ik werk als softwareontwikkelaar in Amsterdam and ben de meeste dagen op kantoor. Muziek is een grote passie van mij en ik speel graag gitaar. In mijn vrije tijd sport ik graag, vooral klimmen en volleyballen. Ook vind ik het leuk om samen met vrienden te koken.De slaapkamer heeft een oppervlakte van 12m²; daarnaast is er nog een kamer die gebruikt kan worden als opslagruimte. Het appartement heeft een grote gemeenschappelijke ruimte, twee balkons, en is uitgerust met een vaatwasser, wasmachine, en keukenapparatuur.Het appartement ligt op slechts drie minuten lopen van het Muiderpoortstation. Er is een Lidl in de buurt om dingen te kopen voor een picknick in het nabijgelegen Ooster- of Flevopark – in de zomer misschien.- Registratie mogelijk- Beschikbaar vanaf 1 juli- Snelle 100 Mbit/s glasvezel internet- Roken niet toegestaan- Prijs is €1300 per maand (een maand huur als borg)Ik ben op zoek naar een rustige en verantwoordelijke huisgenoot. Voor mij betekent samenwonen meer dan alleen een ruimte delen; ik vind het bijv. leuk om af en toe samen een kaart- of bordspel te spelen. Het is voor mij belangrijk om de woning schoon en netjes te houden. Vertel me iets over jezelf, je interesses buiten studie of werk.Ik hoor graag van je. :)Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Boniplein – 1094SE – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Boniplein en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1300
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Boniplein in Amsterdam

Boniplein in Amsterdam via Kamernet
Boniplein in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo