Boslaan in Emmen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Boslaan - 7811GJ - Emmen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Emmen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Boslaan - 7811GJ - Emmen
Leuke studerende vrouwelijke huisgenote gezocht voor een schoon, rustig studentenhuis super gelegen op loopafstand van het centrum en het station. Je eigen kamer is 14 m2 groot en voorzien een laminaatvloer, gordijnen, een nieuwe hoogslaper, studeer hoek en een eigen wastafel. Samen met je huisgenotes (studerend aan Stenden of een praktijkstage lopend in het ziekenhuis) deel je de 5 toiletten, 5 douches en 2 keukens. In de tuin staat een picnicktafel en een lounge set waar je met je huisgenoten kunt relaxen. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan !Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Boslaan – 7811GJ – Emmen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Emmen aan de Boslaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Emmen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Emmen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Emmen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 365
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Boslaan in Emmen

Boslaan in Emmen via Kamernet
Boslaan in Emmen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo