Bospoort in Ede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Bospoort - 6711BW - Ede beschikbaar per 2023-02-23 in het mooie Ede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Bospoort - 6711BW - Ede
Gezellige leuke kamer in Ede bij Bennekom en Wageningen.Leuke kamer met verhoogd plafond.De kamer is gestoffeerd en heeft een wastafel op de kamer.De douche en het toilet zijn recent gerenoveerd en in nieuwstaat.De douche, toilet en keuken worden met één ander meisje gedeeld. De kamers in het pand worden alleen verhuurd aan vrouwelijke bewoners.Wij zijn op zoek naar studenten CHE en WUR.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Bospoort – 6711BW – Ede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Ede aan de Bospoort en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Ede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Ede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Ede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Bospoort in Ede

Bospoort in Ede via Kamernet
Bospoort in Ede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo