Bosscherweg in Maastricht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Bosscherweg - 6219ND - Maastricht beschikbaar per 2023-08-15 in het mooie Maastricht. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Bosscherweg - 6219ND - Maastricht
Dit studentenhuis voorziet in alle behoeften van de hedendaagse student: moderne en goed onderhouden gemeubelde studio’s en kamers, high speed internet connection, was- en droogfaciliteiten, overdekte en afgesloten fietsenstalling, een afgesloten autoparking, tuin… Ook is er twee keer per week een poetsploeg voorzien voor het onderhoud van de gangen en van de gemeenschappelijke toiletten en douches van de kamers. Ons studentenhuis bevindt zich aan het begin van de Bosscherweg in Maastricht waar zich de grens met België bevindt. De afstand tot het centrum van Maastricht bedraagt 10 tot 15 minuten met de fiets. Er zijn ook twee busverbindingen op enkele meters van het huis die elke 20 minuten naar Maastricht rijden. De busrit duurt slechts 6 minuten.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Bosscherweg – 6219ND – Maastricht via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Bosscherweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Maastricht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Maastricht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 420
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Bosscherweg in Maastricht

Bosscherweg in Maastricht via Kamernet
Bosscherweg in Maastricht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo