Boulevard 1945 in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Boulevard 1945 - 7511NG - Enschede beschikbaar per 2023-10-29 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Boulevard 1945 - 7511NG - Enschede
Appartement in het midden van het centrum van Enschede. Twee slaapkamers, 75m2, badkamer en toilet apart, berging, kelder en balkon. Er zijn twee katten aanwezig. De reden dat ik de kamer ga verhuren is omdat ik mijn baan heb opgezegd en vanaf september volledig als zzp’er aan de slag ga, ik verwacht wat opbouw tijd nodig te hebben dus om mijzelf wat financiële ademruimte te hebben geven heb ik besloten een huisgenoot te zoeken. Het liefst iemand die ook rustig en netjes is en zijn eigen bezigheden heeft. Roken en drugs zijn een no go. Je mag gebruik maken van al mijn inboedel, alleen even je eigen kamer inrichten Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Boulevard 1945 – 7511NG – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Boulevard 1945 en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 700
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Boulevard 1945 in Enschede

Boulevard 1945 in Enschede via Kamernet
Boulevard 1945 in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo