Boulevard Heuvelink in Arnhem via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Boulevard Heuvelink - 6828KG - Arnhem beschikbaar per 2023-03-03 in het mooie Arnhem. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 26 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Boulevard Heuvelink - 6828KG - Arnhem
Te huur prachtige kamerstudio van circa 26 M2 gelegen aan de Boulevard Heuvelink Arnhem ( voor een werkend of studerend meisje )gebruik keuken, toilet,douche en grote tuin met slechts 1 leuk net meisje, Dichtbij de HAN , ARTEZ, V.H.LARENSTEIN enz. Schoon en netjes 675,- inclusief gas/water/ en elektra Géén administratie of bemiddelingskosten!Interesse, stuur een bericht!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Boulevard Heuvelink – 6828KG – Arnhem via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Boulevard Heuvelink en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Arnhem. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Arnhem- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 675
Aantal m2 – 26
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Boulevard Heuvelink in Arnhem

Boulevard Heuvelink in Arnhem via Kamernet
Boulevard Heuvelink in Arnhem via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo