Brandehoflanden in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Brandehoflanden - 7542BX - Enschede beschikbaar per 2023-03-07 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 21 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Brandehoflanden - 7542BX - Enschede
grote kamer te huur, met gemeenschappelijke luxe grote keuken voorzien van afwasmachine, inductiekookplaat, vriezer koelkast hete lucht oven etc zeer mooie badkamer met stortdouche, 3 toiletten, schuur etc. Huurprijs excl. euro 410,- en incl. gas elektra water en internet 482,- per maand De huidige 3 bewoners Simon 29, Judith 21, en Ezra 20 zoeken een gezellige huisgenoot.Winkelcentrum met vele winkels op loopafstand, met 10 minuten fiets je naar het centrum van Enschede. Bij slecht weer kun je de bus nemen die stopt op 100 meter van je huis.Gelegen dicht bij het sportcentrum (oude FC Twente stadium)Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Brandehoflanden – 7542BX – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Brandehoflanden en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 410
Aantal m2 – 21
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Brandehoflanden in Enschede

Brandehoflanden in Enschede via Kamernet
Brandehoflanden in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo