Briljantstraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Briljantstraat - 9743NE - Groningen beschikbaar per 2023-03-07 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Briljantstraat - 9743NE - Groningen
De kamers zijn voor maximaal 12 maanden beschikbaar. Dit huis is op een hoek gelegen en telt in totaal 6 kamers. De huidige bewoners zijn werkend/eind studiefase. Vinkhuizen kent een goede busverbinding naar het centrum en/of het Zernike toe tevens is het ook prima te doen op de fiets. Daarnaast zijn er verscheidenen supermarkten, winkels en (eet)cafés aanwezig. Het huis beschikt over één keuken, één toilet en één douche met toilet.Beide kamers zijn gelegen op de eerste etage, 1 aan de achterzijde en de andere aan de voorzijde. Deze ruime kamers kosten ieder € 350,00 incl. g/w/lMaximaal 12 maanden beschikbaar en verlenging is niet mogelijk.Indien je interesse is gewekt voor deze kamer, reageer en we nodigen je uit om de kamer te bekijken.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Briljantstraat – 9743NE – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Briljantstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 350
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Briljantstraat in Groningen

Briljantstraat in Groningen via Kamernet
Briljantstraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo