Briljantstraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Briljantstraat - 9743ND - Groningen beschikbaar per 2023-02-16 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Briljantstraat - 9743ND - Groningen
huisgenoot gezocht!(dutch speaking only)Wij van Huize Briljantoss zijn op zoek naar een gezellige, huisgenoot om ons huis weer compleet te maken. We zijn een gezellig huis zonder vaste huisavond, maar je kan zo bij iemand naar binnen lopen om samen te kletsen, te koken of sport te kijken. Ook hebben we geluk met een grote achtertuin, waar onder andere een gezamenlijk zwembad en een barbeque in staan.De kamer is ongeveer 15 m2, met een raam met uitzicht op de voortuin. Je deelt een keuken met 4 anderen en de badkamer, inclusief bad, met 5 anderen. De huur bedraagt 359 euro per maand, inclusief gas, water, licht en wifi.De kamer is 5 minuten van het Zerniketerrein, verschillende winkelcentra en ongeveer een kwartier fietsen van het centrum. Er zijn ook goede busaansluitingen en de ringweg is dichtbij.Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan even een berichtje met je naam, hobbies, studie en andere leuke feitjes over jezelf en wie weet zien we je binnenkort op hospips: er komt nog een kamer in ons huis vrij van 9m2.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Briljantstraat – 9743ND – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Briljantstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 359
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Briljantstraat in Groningen

Briljantstraat in Groningen via Kamernet
Briljantstraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo