Brinkstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Brinkstraat - 7512EG - Enschede beschikbaar per 2023-03-05 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 7 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Brinkstraat - 7512EG - Enschede
Een slaapkamer (7 vierkante meter) te huur in een studentenhuis in het centrum van Enschede!Beschikbaar vanaf 7 maart. Huurprijs van €329 p/m nutsvoorzieningen inbegrepen, en €500 borg. Het huis heeft een woonkamer, keuken, badkamer, toilet, terras en tuin en is van alle gemakken voorzien. Op 7 minuten afstand van Saxion, 20 minuten van Twente (per fiets), plus de dichtstbijzijnde supermarkt en het plein van het centrum ligt op slechts een minuut afstand. Je deelt het huis met 4 andere studenten uit Iran, Bulgarije, Roemenië en Nederland.*Als je het uitklapbare bureau dat momenteel in de slaapkamer staat wilt houden moet je €40 betalen bovenop de €500 borg. Stuur een bericht om een bezichtiging te regelen! We horen graag van u :)Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Brinkstraat – 7512EG – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Brinkstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 329
Aantal m2 – 7
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Brinkstraat in Enschede

Brinkstraat in Enschede via Kamernet
Brinkstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo