Broekhovenseweg in Tilburg via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Broekhovenseweg - 5022CB - Tilburg beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Tilburg. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Broekhovenseweg - 5022CB - Tilburg
Ben je om wat voor reden dan ook op zoek naar een nieuwe woonruimte en heb je geen behoefte aan een druk studentenhuis/-leven of een plek waarbij je de faciliteiten moet delen met 2 of meer personen? Heb je behoefte aan wat meer ruimte en vind je het niet erg om dit met 1 ander persoon te delen? Of zoek je bewust iets waarbij je niet helemaal alleen bent, maar toch niet omringd door drukte en onregelmatigheid? Dan is dit misschien iets voor jou!Vanaf augustus ben ik op zoek naar een nieuwe, vrouwelijke, huisgenoot om mijn huis (120 m2) mee te delen. Je hebt hierbij natuurlijk je eigen slaapkamer (10 m2) en deelt verder de woonkamer (25 m2), keuken, bijkeuken, badkamer, toilet en open zolder met 1 huisgenoot, mij dus. Verder is er een tuin met ruime berging, en brengen 2 katten wat leven in de brouwerij.Er is voldoende parkeergelegenheid, bushaltes zijn 5 min lopen en het centrum is 5 min fietsen. Verder zit er een Jumbo op 5 min lopen en is het AaBe terrein 5 min fietsen. De universiteit is ongeveer 20 min fietsen.Technische details:- Huurprijs: €665,-. (incl. g/w/l, televisie en internet)- Borg bedraagt 1,5x de huur- Huurtoeslag is niet mogelijk- Gemeubileerd- Kleine huisdieren in overleg mogelijk (geen honden/katten/vogels)Interesse?Stuur een bericht waarin je wat meer vertelt over jezelf en wat je verwacht van je nieuwe onderkomen. Persoonlijke ontmoetingen (1 op 1) zullen op basis daarvan mogelijk gepland worden.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Broekhovenseweg – 5022CB – Tilburg via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Broekhovenseweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Tilburg. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Tilburg- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 665
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Broekhovenseweg in Tilburg

Broekhovenseweg in Tilburg via Kamernet
Broekhovenseweg in Tilburg via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo