Broeksterweg in Pieterburen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Broeksterweg - 9968TH - Pieterburen beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Pieterburen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Broeksterweg - 9968TH - Pieterburen
Het betreft een kamer met bijkeuken in een vrijstaand huis met grote tuin.Wij zijn gepensioneerde mede bewoners en vaak komt onze pleegzoon logeren in een andere kamer. Er is snel internet aanwezig (glasvezel), Verder komt er regelmatig OV langs richting Winsum waar je op de trein kunt stappen richting Groningen eventueel kunnen we soms ook voor vervoer naar Groningen zorgen.Het is de bedoeling dat er in de toekomst een eigen douchecabine op de kamer komt.Er is zowel op de kamer als in de bijkeuken warm en koud water. De bijkeuken is door huurder te gebruiken, soms wordt er door ons daar naar tv gekeken op een groot tv scherm (in overleg) er kan daar een eerkamer tafel staan en eventueel een logeer bed. Het huis is op glasvezel aangesloten en er is overal wifi aanwezig.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Broeksterweg – 9968TH – Pieterburen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Pieterburen aan de Broeksterweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Pieterburen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Pieterburen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Pieterburen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 450
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Broeksterweg in Pieterburen

Broeksterweg in Pieterburen via Kamernet
Broeksterweg in Pieterburen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo