Broekstraat in Velp via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Broekstraat - 6882GZ - Velp beschikbaar per 2023-02-24 in het mooie Velp. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 11 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Broekstraat - 6882GZ - Velp
Per direct hebben we meerdere kamers beschikbaar in dit appartementencomplex te Velp. Ben je op zoek naar een kamer op 5 minuten afstand van Arnhem? Student, sociaal en hou je van verschillende culturen? Dan is dit misschien wel de ideale plek voor jou!De locatie bevindt zich dicht bij de HAN, Van Hall Larenstein en ARTEZ. Voor de deur van het appartement bevindt zich een bushalte waardoor je met het openbaar vervoer overal kan komen. De grootte van de kamers variëren van 11m2 tot 23m2. De prijzen variëren van €350,- tot €464,- per maand afhankelijk van de grootte van de kamer. Dit bedrag is inclusief gas, water, elektra, internet, afvalverwerking, wasmachine, droger en stofzuiger.De kamers zijn op basis van tijdelijk verhuur beschikbaar. Dit betekent dat er vanuit ons een opzegtermijn van 3 maanden is.IndelingVia de centrale ingang kom je in de hal waar zich de gemeenschappelijke gezamenlijke ruimte bevindt. Via de rechterkant of linkerkant van het gebouw kun je het trappenhuis naar boven vinden. Via de achterkant kan je de tuin betreden.1e VerdiepingDeze verdieping is opgedeeld in noord, midden en zuid. Op deze gehele verdieping zitten gemiddeld 30 studenten. In totaal bevinden zich in elk gebied (noord, midden, zuid) 10 bewoners, meerdere douches/wc’s, een keuken, droger, wasmachine en koelkast die je deelt met 5 medebewoners. Samen hou je alles zo netjes mogelijk!2e VerdiepingDeze verdieping is opgedeeld in noord, midden en zuid. Op deze gehele verdieping zitten gemiddeld 30 studenten. In totaal bevinden zich in elk gebied (noord, midden, zuid) 10 bewoners, meerdere douches/wc’s, een keuken, droger, wasmachine en koelkast die je deelt met 5 medebewoners. Samen hou je alles zo netjes mogelijk!BuitenruimteHet appartementencomplex heeft een ruime achtertuin die wordt gedeeld met alle bewoners.Bijzonderheden- De kamer zijn per direct beschikbaar.- Wij zoeken voor deze kamers sociale studenten.- Wij zoeken verantwoordelijke studenten.- Wij zoeken zelfstandige studenten.- Geen kinderen.- Geen huisdieren toegestaan.- Kamer wordt met bed, kast, matras en tafel opgeleverd.- vanaf 350,- Incl. g/w/e per maand.- Opzegtermijn van 1 maand.- Op basis van tijdelijk verhuur.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Broekstraat – 6882GZ – Velp via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Velp aan de Broekstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Velp. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Velp wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Velp- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 350
Aantal m2 – 11
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Broekstraat in Velp

Broekstraat in Velp via Kamernet
Broekstraat in Velp via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo